Logga utan Kenny

Kontakt

Hör av dig!

Har du några frågor? Du når respektive gelateria genom att höra av dig till ställets namn (Sickla, Djurgarden eller Tollare) följt av @kennysgelato.se eller fyll i din meddelande nedan och tryck skicka in!

Är du mer en telefonperson? Ring 0707 711 312.

Vill du jobba på Kennys Gelato? Scrolla lite längre ner på denna sida för mer info.

JOBBA PÅ KENNYS GELATO!

Jobba hos oss?

GELATO-TILLVERKARE

Pluggar du till konditor eller har annan kvalificerad yrkeserfarenhet? Vill du lära dig allt om hur man gör Sveriges bästa gelato och bli Kennys högra hand när han inte är på plats? Hör av dig på studs! Mejla till jobb@kennysgelato.se och märk mejlet tillverkare.

SCOOPERS

Som scooper på Kennys Gelato är du ansiktet utåt och är, förutom glassen i sig, en stor faktor hur till hur våra gäster upplever sitt besök hos oss. Vi blir ofta hyllade för våra härliga personal och det hoppas vi att vi alltid kommer bli!

Du scoopar glass, gör kaffe, tar hand om kassan och håller det snyggt i och omkring respektive gelateria.

För att passa in på Kennys Gelato måste du vara social. Du älskar att prata med människor och erbjuda bra service – även när det är stressigt, varmt och långa köer. Du gillar ett högt tempo och klarar av att fokusera på varje kund som att det vore dagens enda gäst!

Du är också initiativrik och självgående. Du är en lagspelare som hjälper till där det behövs. vi är ett glatt team där sammanghållningen är superviktig. Vi stöttar och peppar varandra och försöker ha roligt på jobbet!

Sist men inte minst, vi hoppas såklart du gillar glass 🙂 (Men hur kan man inte!?)

Du behöver inte ha tidigare jobberfarenhet men det är en klar fördel om du har det. Vi ser att du helst är över 16 år.

Säsongen 2022 är tillsatt, men sök gärna inför hösten 2022/vår 2023 nu eller lämna in ditt cv senast i mars för att komma med i rekryteringsrundan inför nästa säsong. 

Intresserad? Mejla till jobb@kennysgelato.se och beskriv varför du skulle passa bra in på Kennys Gelato, bifoga CV och kontaktuppgifter.  

Ps. Vi har självklart kollektivavtal.

PRAKTIKANTER

Tyvärr tar vi inte emot praktik /LIA-studenter på Kennys Gelato. Detta av utrymmesskäl och tidsbrist.