Logga utan Kenny

Kontakt

Kontakta kennys gelato!

Har du några frågor? Du når respektive gelateria genom att höra av dig till ställets namn (Sickla, Djurgarden, sergel eller Tollare) följt av @kennysgelato.se – Du kan också skicka in ditt meddelande längst ned på denna sida och tryck skicka in! 

Är du mer en telefonperson? Ring 0707 711 312.

Klicka här för mer info om att jobba på Kennys Gelato 

Aktuella öppettider och adresser hittar du på startsidan

JOBBA PÅ KENNYS GELATO!

Jobba hos oss!

VI SÖKER NU: SCOOPARE

Som scoopare på Kennys Gelato är du ansiktet utåt och är, förutom glassen i sig, en stor faktor hur till hur våra gäster upplever sitt besök hos oss. Vi blir ofta hyllade för våra härliga personal och det hoppas vi att vi alltid kommer bli! Du scoopar glass, gör kaffe, tar hand om kassan och håller det snyggt i och omkring respektive gelateria.

För att passa in på Kennys Gelato måste du ha en rejäl dos social kompetens. Du älskar att prata med människor och erbjuda bra service – även när det är stressigt, varmt och långa köer. Du gillar ett högt tempo och klarar av att fokusera på varje kund som att det vore dagens enda gäst!

Du är också initiativrik och självgående, finns inget att har hittar du något att göra. Du är en lagspelare som hjälper till där det behövs. vi är ett glatt team där sammanhållningen är superviktig. Vi stöttar och peppar varandra och försöker ha roligt på jobbet! Vi har självklart kollektivavtal.

Sist men inte minst, vi hoppas såklart du gillar glass 🙂 (Men hur kan man inte!?)

Du behöver inte ha tidigare jobberfarenhet men det är en klar fördel om du har det. Vi vill att du är över 16 år.

Gör såhär: Rekryteringen inför säsongen 2024 startar i februari/mars. Mejla ditt cv och personligt brev till jobb@kennysgelato.se och märk mejlet scoopare. Inkludera varför just du skulle passa in på Kennys Gelato och hur mycket du kan jobba i sommar. Vi kommer kalla till intervjuer i slutet av mars senast.

Uppskattas om ni skriver ert personliga brev med egna ord och inte använder en AI-tjänst 🙂

 

VI SÖKER NU: GELATO-TILLVERKARE

Pluggar du till konditor eller har annan kvalificerad yrkeserfarenhet? Vill du lära dig allt om hur man gör Sveriges bästa gelato och bli Kennys högra hand när han inte är på plats? Hör av dig på studs! Mejla till jobb@kennysgelato.se och märk mejlet tillverkare.

ANGÅENDE PRAKTIKANTER:

Tyvärr tar vi inte emot praktik /LIA-studenter på Kennys Gelato. Detta av utrymmesskäl och tidsbrist.

Scoopa glass Kennys Gelato
jobba på Kennys Gelato scoopare personal
Mari Dahlen och Kenny Mattsson som driver Kennys Gelato

skicka meddelande

Fyll i ditt meddelande nedan. Vi försöker svara så fort vi kan även om det ibland kan dröja några dagar…